Eladó gyakornok

(Kódszám:5093)

Cégünk több mint 20 éves kereskedelmi múltra tekint vissza, az eddig szerzett tapasztalatainkat és tudásunkat igyekszünk a jövő kereskedelmi dolgozóinak átadni, ezért 16 üzletben biztosítunk gyakorlati lehetőséget középiskolai tanulók számára, Budapesten.

Gyakorlati programunk célja, hogy a kereskedelmi szakképzésben résztvevő tanulók versenyképes tudással a kezükben hagyják el az iskolapadot.
Tudjuk, hogy gyakorlati helyet választani nem könnyű döntés, ezért részt veszünk az iskolai nyílt napokon, rendezvényeken. Az érdeklődők számára üzletlátogatásokat szervezünk a legforgalmasabb helyszíneken.

A tanulóink nagy része már a 9. évfolyamhoz tartozó nyári gyakorlat során csatlakozik hozzánk, megszerzi a sikeres munkához szükséges alapismereteket, hogy az évközi gyakorlatukat már ezek birtokában kezdhesse meg. A gyakorlat alatt sok mindenre van idő: a tanulók beleláthatnak egy stabil magyar cég mindennapjaiba, modern munkakörnyezetben gyakorolhatják a tanultakat, mindezt egy jó hangulatú csapat tagjaként.

Legsikeresebb tanulóinknak a képzés után munkát ajánlunk, ezzel biztosítva a szakképzett munkatársaink utánpótlását.

 

Ha szeretnél jelentkezni bármelyik munkára, az alábbi gombra kattintva ezt megteheted 

(az ajánlathoz tartozó kódszámot ne felejtsd el megadni!)

jelentkezes-gomb

line
footer