Gazdasági gyakorlati helyek

Management of Master Data with good Excel skillset

TotalEnergies, the world’s fourth largest energy company’sHungarian subsidiary is looking for a trainee in following position: Management of Master Data with good Excel skillset
bovebben_button-smaller

 

Kommunkiációs gyakornok

Olyan ambiciózus, precíz, jó kommunikációs és szervezőkészséggel rendelkező gyakornokot keresünk, aki szívesen dolgozna egy dinamikus csapatban.
bovebben_button-smaller

 

Friss Diplomás Médiatervező gyakornok

Tudod mire jó az Excel, és nem félsz használni? Érdekel a marketing világa, és szeretnéd tudni, hogy viselkednek a felhasználók egy kampány során?
Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor téged keresünk a Médiatervező gyakornoki pozícióra!
bovebben_button-smaller

 

 

Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztens pozíció
bovebben_button-smaller

 

 

HR Researcher gyakornok

Saját csapatunkba keresünk toborzás-kiválasztási gyakornokot, aki a napi recruitment feladatokba aktívan belefolyhat, és tovább erősítheti a csapatmunkát.
bovebben_button-smaller

 

 

Marketing Intern

We are looking for an energetic and self-motivated Marketing Intern to join our growing marketing department and provide creative ideas to help achieve our goals.
bovebben_button-smaller

 

HR gyakornok

HR gyakornoki munkalehetőség ajkai multinacionális autóipari és repülőgép alkatrészeket gyártó cégnél!

bovebben_button-smaller

 

 

Egészségügyi marketing manager

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Januárban indult 1 fős, kis költségvetésű orvosi magánrendelő egészségügyi marketing tevékenysége.
bovebben_button-smaller

 

 

Projektmenedzser angol, vagy német nyelvtudással

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Projektmenedzser angol, vagy német nyelvtudással

bovebben_button-smaller

 

 

Marketing gyakornok

Magyarország vezető, dinamikusan fejlődő légiforgalmi és navigációs szolgáltatásokat nyújtó nagyvállalata, a nemzetközi terjeszkedésüket célzó marketing csapatába munkatársat keres az alábbi pozícióba: Marketing gyakornok

bovebben_button-smaller

 

 

Marketing gyakornok

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Munkatársat keresünk miskolci irodánkba a következő munkakörbe:
Marketing Gyakornok

bovebben_button-smaller

 

 

 

 

Marketing gyakornok

Babatermékeket forgalmazó https://hu.wordpress.org/kis- és nagykereskedelmet folytató vállalathoz keresünk gyakornokot marketing területre. Munkavégzés helye a IV. kerületben van.

 bovebben_button-smaller

 

 

Tartalomgyártó gyakornok

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Szeretsz kreatív koncepciókat kitalálni és azokat formába is önteni?

bovebben_button-smaller

 

 

Gyakornoki Program

Szeretnéd nemzetközi hátterű bankszektorban megkezdeni a karriered, gyakorlati munkatapasztalatot szerezni? Ha válaszod igen, akkor jelentkezz Gyakornoki Programunkra!

bovebben_button-smaller

 

Sales asszisztens

Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként a következő új csapattagunkat keressük: Sales – értékesítő asszisztens. A fő sales célcsoportunk a magyar KKV-k közép és felső szintje, webáruházak-brandek-szolgáltató cégek.

bovebben_button-smaller

 

Kampánymenedzser gyakornok

Nem riadsz fel álmodban egy diagram láttán? Szeretnél az online világ titkaiba is belelátni, és megismerni a Google Adwords és Facebook hirdetés kezelőit? Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor kampánymenedzser gyakornokként nálunk a helyed!

bovebben_button-smaller

 

 

Management Trainee

We are looking for a Management Trainee in 20-30 hours/week. Proactive support to the Regional Manager, Handle requests and queries from senior managers, Provide general support to visitors, Keeping regular contact with the accountant and company lawyer.

bovebben_button-smaller

 

 

 

Sales Gyakornok

Meggyőzően kommunikálsz? Nem csak egy gyakorlati helyet keresel, hanem a karriered első lépéseit is szeretnéd megtenni? Akkor jelentkezz Magyarország egyik legnagyobb presztízs magazin kiadójához!

bovebben_button-smallest

 

 

Project Management Trainee with native Hungarian / Prague based role

We are currently recruiting a Hungarian speaking Project Manager Trainee to work in the Project Management team. Our agency is a multicultural creative, localisation, and production agency for major international clients. Start ASAP, for a length of 6 months minimum.

bovebben_button-smallest

 

Social media gyakornok

Szerezz szakmai tapasztalatot már főiskolai/egyetemi éveid alatt! Szeretnéd megismerni hogyan működnek ezek a felületek, szeretnél üzleti Facebook oldalt, Instagram fiókot, YouTube oldalt, vagy akár LinkedIn fiókot menedzselni? Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor social media gyakornokként nálunk a helyed!

bovebben_button-smallest

 

 

Online marketing gyakornok

Szeretnél az online világ titkaiba is belelátni, és megismerni a Google Adwords és Facebook hirdetés kezelőit? Tudod mire jó az Excel, és nem félsz használni? Nem riadsz fel álmodban egy diagram láttán? Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor Online marketing gyakornokként nálunk a helyed!

bovebben_button-smallest

 

Médiaelemző gyakornok

Érdekel a marketing világa, és szeretnéd tudni, hogy viselkednek a felhasználók egy kampány során? Hova és miért kattintanak?
Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor Médiaelemző gyakornokként nálunk a helyed!

bovebben_button-smallest

 

 

 Marketing- és médiakommunikációs gyakornok

Alapítvány gyakornoki képzési programot hirdet az alábbi pozícióra: Marketing- és médiakommunikációs gyakornok Tudod mire jó az Excel, és nem félsz használni? Érdekel a marketing világa, és szeretnéd tudni, hogy viselkednek a felhasználók egy kampány során? Hova és miért kattintanak?
bovebben_button-smallest

 

Kreatív szövegíró gyakornok

Ha remek írói vénával rendelkezel, aktív résztvevője vagy az ötleteléseknek, otthonosan mozogsz a koncepcióalkotásban és önállóan dolgozol, RÁD van szükségünk!

bovebben_button-smallest

 

Kampánymenedzser gyakornok

Alapítvány gyakornoki képzési programot hirdet az alábbi pozícióra: Kampánymenedzser gyakornok, PPC menedzser munkájának segítése, Google Adwords és Facebook hirdetési szövegek írása, Kulcsszógyűjtés, Hirdetések feltöltése, Personal Online Marketing System megismerése, használat.

bovebben_button-smallest

 

 

HR gyakornoki pozíció

Szerezz szakmai tapasztalatot már az egyetemi éveid alatt! Toborzás és kiválasztás folyamatában való részvétel: hirdetések kezelése, jelentkezők előszűrése, interjúk koordinálása és lebonyolítása.

 bovebben_button-smallest

 

HR Services Internship

HR Services (HRS) center was launched in 2015 in Budapest, we support 17 countries, covering around 15000 employees around EMEA, we speak 8 different languages and we are 7 nationalities, we are diverce multinational and continuously growing team.

bovebben_button-smallest

 

Szakmai tapasztalatot nyújtó számviteli tanfolyam

Mindazoknak alánjuk ezt a képzést, akik végeztek számvitel szakirányon vagy vállalkozói mérlegképes könyvelő képzésen, és ezen a pályán szeretnének elhelyezkedni, de a gyakorlatban még nem volt lehetőségük látni és megtanulni a könyvelés és a számviteli teendők folyamatát.

bovebben_button-smallest

 

Reklámügynökségi gyakornok

Érdekel az ügynökségi élet? Szereted a kihívásokat? Amennyiben gyakornoki időd alatt nem csak kávéfőzési tudásodat szeretnéd kamatoztatni, hanem szívesen bepillantást nyernél egy reklámügynökség mindennapjaiba, jelentkezz gyakornoknak hozzánk!

bovebben_button-smallest

 

 

Social média gyakornok

Segítettél már a családi cégben vagy dolgoztál gyakornokként máshol? Kezeltél Facebook Oldalt vagy posztoltál Instagram profilokba? Tudod hogyan lehet a célokat posztokkal és/vagy hirdetésekkel elérni? Ez kezdetnek jó, a közös célunk, hogy tovább fejlődj ezekben!

bovebben_button-smallest

 

Marketing Gyakornok angol nyelvtudással

Mi a GWS Hub vagyunk, egy igazi innovatív start-up, ismert márkáink az SSC Heroes és Poland. Legyél profi marketing csapatunk része, akik piacra visznek egy valódi innovációt!

bovebben_button-smallest

 

 

Online Marketing Gyakornok

Kerültél már kapcsolatba AdWords hirdetésekkel, kommunikáltál már Oldalként a Facebook-on vagy küldtél már hírlevelet? Ha igen, akkor az előnyt jelent, de ha nem, az sem probléma..

bovebben_button-smallest

 

Kommunikációs gyakornok

Alapítványunk és a hozzá kapcsolódó  online ifjúsági magazinznk keresi kommunikációs gyakornokát. Mindenképp jelentkezz hozzánk, ha szeretnél egy fiatalos és innovatív csapat tagja lenni és egy ilyen környezetben munkatapasztalatot szerezni…

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Cégünk markering gyakornokot keres heti min. 30 órás munkavégzéssel!A gyakornok feladata: saját és partnerek Facebook oldalának karbantartása…

bovebben_button-smallest

 

 

Minőségbiztosítási gyakornok

Dinamikusan fejlődő pénzintézet keresi lelkes, tanulni vágyó gyakornokát

bovebben_button-smallest

 

Irodai asszisztens, nemzetközi kapcsolattartó

bovebben_button-smallest

Olyan kollégát keresünk Budapestre , aki szereti a pörgős, változatos munkát, szeretné magát kipróbálni egy új területen.

 

Gyakornokot alkalmaznék

bovebben_button-smallest

Amennyiben érzel magadban kreativitást, és több irányból is kipróbálnád magad a marketing és kommunikáció terén jelentkezz bátran.

 

Marketing gyakornok

Gyógyszerészeti cég XIII. kerületi irodájába munkatársat keres: Marketing gyakornoki pozícióbabovebben_button-smallest

 

 

Marketing gyakornokbovebben_button-smallest

Dinamikusan fejlődő ügynökség heti minimum 20 órás munkavégzéssel keres marketing gyakornokot budapesti irodájába, azonnali kezdéssel.

 

 

Beugrós ügyfélszolgálatos munkatársbovebben_button-smallest

Gyorsan fejlődő cég keres ügyfélszolgálati munkatársat.

 

Administrative Assistant bovebben_button-smallest

We are looking for an Administrative Assistant in 20-30 hours/week.

 

Szövegíró és Online marketing gyakornokbovebben_button-smallest

Online marketing ügynökség keres gyakornokokat szövegírási és online marketing feladatok elvégzésére.

 

Jogi gyakornokbovebben_button-smallest

Kizárólag polgári jogi ügyekkel foglalkozó ügyvédi iroda rugalmas időbeosztással II-IV. éves jogi gyakornokot keres.

 

Finance & Accounting Traineebovebben_button-smallest

Participate in various finance projects in one of our Finance Service Center teams such as Accounts Payable, Accounts Receivable, General Ledger and Travel Expenses

Marketing gyakornokbovebben_button-smallest

Kommunikációs ügynökség keres tematikus weboldal fejlesztéséhez gyakornokokat azonnali kezdéssel.

Online marketing gyakornokbovebben_button-smallest

Kreatív csapatunkba keresünk fiatal tehetségeket online marketing gyakornoki pozícióra, akiket a próbaidő után érdemük szerint továbbfoglalkoztatunk.

Könyvelő gyakornok

Könyvelőnek tanulsz, és kell egy jó gyakorlati hely ahol megtanítanak a tudásod gyakorlati alkalmazására? Ha precíz vagy és céltudatos, akkor itt a helyed!bovebben_button-smallest

Főállású könyvelő és tanulmányait folytató gyakornok

Könyvelőnek tanulsz, de még nem találtad meg a legjobb gyakorlati helyet? Itt egy remek lehetőség, hogy kamatoztasd a tudásod!

bovebben_button-smallest

 

 

 

Marketing Asszisztens

Cégünk, melynek székhelye Japánban, a Fuji-hegy lábánál helyezkedik el, a gyártásautomatizálási megoldások, ipari robotok és szerszámgépek legsokoldalúbb gyártója a világon. Az 1956-os alapítása óta napjaink legizgalmasabb területének az úttörője és legújabb technológiáival teljes gyártósorokat automatizál

bovebben_button-smallest

 

 HR Gyakornok

Lehetőséget nyújtunk, hogy gyakorlati idődet emelt szintű képzés keretében valódi munkával töltsd egy jó nevű és nagy múltú cégnél!

bovebben_button-smallest

 

YouTube gyakornoki pozíció

Ha imádod a YouTube videókat, ismered a legnépszerűbb hazai és nemzetközi tartalomgyártókat és kíváncsi vagy, hogy vajon belülről hogyan is működik a YouTube, akkor csatlakozz hozzánk gyakornokként!

bovebben_button-smallest

Ügyfélszolgálati munkatárs gyakornok | Bookworm Online Services Ltd

 Ha jól bánsz a telefonnal, szeretsz kommunikálni és odafigyelsz a részletekre, akkor itt a helyed!

bovebben_button-smallest

Marketing gyakornok

Dolgozz egy regionális bővülés közepén tartó startup fiatalos irodájában jófej kollégákkal, lesd el a kulisszatitkokat pont a bővülés pillanatában, és indítsd el a karriered a marketing területén!

bovebben_button-smallest

 

Unterstützung von IT Projekten

Unterstützung der Arbeit des Projektteams, Aufgabenkoordination und Verfolgen, Einigung mit anderen Gruppen…

bovebben_button-smallest

 

Marketing Intern

We are looking for an amazing marketing intern to join our Team and provide creative ideas to help achieve our goals. We want you to think, explore, try. We want you to make own decisions and always look for a better way to do it.

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Marketing feladatok ellátására keresünk csapatunkba (csapattársat) gyakornokot, azonnali kezdéssel.
Lehetőséged van továbbá külön Facebook oldal kezelésére, akár magyar, vagy más idegen nyelven.

bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok

Még mindig nem találtad meg a megfelelő gyakornoki helyet? Szeretnél egy rugalmas, fiatalos csapatban tapasztalatot szerezni? Akkor a legjobb helyen jársz!
A belvárosi ingatlanértékesítés specialistája határozott időre (12 hét) marketing gyakornokokat keres napi 8 órás munkavégzésre!bovebben_button-smallest

Adminisztrációs asszisztens

Feladatok: számlák iktatása, szerződések iktatása, levelek iktatása, postázás, lefűzésbovebben_button-smallest

Könyvelő asszisztens

Feladatok: a cégcsoport pénztárainak teljes körű kezelése (kiadási-bevételi tételek bizonylatolása, könyvelése, kontírozása, pénztár zárás), a cégcsoport tagvállalatainak könyvelésében való részvétel, …bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

A franchise hálózatának építése elért arra a szintre, hogy össze kell hangolni a saját- és a partnerek kampányait. Itt számítunk a gyakornok kreatív tudására, hogyan lehet…bovebben_button-smallest

Online marketing gyakornok

Magyarország egyik vezető keresőmarketing ügynöksége és YouTube hálózat üzemeltetője budapesti munkavégzéssel online marketing gyakornokot keres.
bovebben_button-smallest

Projektmenedzser asszisztens gyakornok| JAB Anstoetz Group

Projektmenedzser asszisztens gyakornoki lehetőség a JAB Anstoetz Group-nál. Európa vezető lakástextil cége, a JAB Anstoetz Group gyakornokot keres!
Feladatok: A projektmenedzser munkájának asszisztensi és adminisztratív támogatása a közületi üzletágban. Részvétel pályázati projektek adminisztrációjában….
bovebben_button-smallest

Social média gyakornok

Ha a közösségi média a mindennapjaid szerves része és szívesen dolgoznál is ezen a területen, nálunk a helyed!
Várunk téged, ha nem idegen az Excel, Word, Powerpoint, gyorsan vág az eszed és a kreatív ötletekből sem tudsz kifogyni. Nem hátrány, ha az angol sem fog ki rajtad és nem ijedsz meg a kihívásoktól….
bovebben_button-smallest

PR gyakornoki program

Szeretnénk, ha a jövő PR szakemberei a nemzetközi normáknak megfelelő tudással rendelkezzenek, ezért indítjuk útnak gyakornoki programunkat.bovebben_button-smallest

HR Asszisztens

Maintain the HR database system (SAP Successfactors), ensuring that data is accurate for all employees, assist with HR transactions including new hires, compensation changes and handling employee transfers and exits  bovebben_button-smallest

 Termelési gyakornok

Melegital porok gyártásával foglalkozó céghez termelési gyakornok pozícióba keresünk 25 év alatti, bármilyen OKJ-s végzettséggel rendelkező kollégákat.bovebben_button-smallest

Vezetői asszisztens

Felsőfokú szakképzésben tanuló gyakornok munkatársakat keresünk vezetőink munkájának támogatására!
Ha szeretnél valódi munkatapasztalatot szerezni és pénzt keresni; vidám, mosolygós vagy; akarsz dolgozni; és érdekel az illatmarketing, akkor itt a helyed közöttünk.bovebben_button-smallest

Adatrögzítő gyakornoki pozíció

Magyarország egyik vezető keresőmarketing ügynöksége és YouTube hálózat üzemeltetője budapesti munkavégzéssel a következő munkatárs(ak)at keresi:
Adatrögzítő gyakornok pozícióbovebben_button-smallest

Wallis Automotive Europe – gyakornoki program. Magyar tulajdonban lévő nemzetközi gépjármű importőr cég kontroller gyakornoki programot hirdet.bovebben_button-smallest

 

Számviteli gyakornok német nyelvtudással | JAB Anstoetz Group

Feladatok: Bankkivonatok napi könyvelése; számlaegyeztetés a vevőkkel; rendelések rögzítése SAP rendszerben. Elvárások: Folyamatban lévő szakirányú felsőfokú tanulmány; német nyelvtudás…bovebben_button-smallest

 

 

Marketing and Communications Assistant | SSC Heroes

Support marketing operations by researching, creating communication and marketing materials, supporting the communication channels and online campaigns with the aim to increase the online presence, reach and follower base of the SSC Heroes brand…bovebben_button-smallest

 

 

Marketing gyakornok

Keressük önkéntes (felsőfokú tanulmányokhoz illetve tapasztalatszerzéshez illeszthető) munkatársat, vagy nyári gyakorlatra marketing gyakorlati munkakörbe.bovebben_button-smallest

 

 

 

Rendezvényszervező gyakornok

Lelkes és tanulni vágyó rendezvényszervező gyakornokot keresünk. Nálunk beleláthatsz egy rendezvény minden fázisába és hasznos gyakorlati tudást szerezhetsz!bovebben_button-smallest
<    h2>Rendezvényszervező gyakornok

Kedves jövőbeni Gyakornokunk és adatbázisunk gazdája:) Azért szeretnénk veled dolgozni, MERT jól bánsz az excellel, MERT szuperül átlátod és követed a teendőket, MERT…bovebben_button-smallest

Administrative trainee

For a “bold, smart and accessible” candidate! Enthusiasm, motivation, willingness to learn and work! These are our keywords besides the desire to work with people in an international environment.

bovebben_button-smallest

Online marketing gyakornok

Kiket várunk: Egyetemen/főiskolán folytatod tanulmányodat? (Lehetőleg IT vagy közgazdasági szakokon.) Műszaki beállítottságú vagy? Élsz-halsz az IT eszközökért, állandóan a neten lógsz? Érdekelnek a teljesítmény alapú online marketing eszközök?…bovebben_button-smallest

 

 

Telekommunikációs gyakornok

Telekommunikációs kereskedelmi cég kínál teljes munkaidős állást egyetemisták, friss diplomások számára.bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő online szolgáltatáskereső honlapja marketing gyakornokot keres. Gyorsan tanulsz? Tudsz önállóan dolgozni?bovebben_button-smallest

Commercial Trainee

Supporting international commercial team price list and offer management, order tracking active customer communication (internal and external) working with market research data making presentations and reports handling related administration.bovebben_button-smallest

 

 

 

Szakmai gyakornok

Alapítányunk programjainak fejlesztéséhez várunk kreatív fiatalokat, akik ötleteikkel, aktivitásukkal részt tudnának venni a programban…bovebben_button-smallest

 

 

 

YouTube gyakornoki pozíció

Ha imádod a YouTube videókat, ismered a legnépszerűbb hazai és nemzetközi tartalomgyártókat és kíváncsi vagy, hogy vajon belülről hogyan is működik a YouTube, akkor csatlakozz hozzánk gyakornokként!bovebben_button-smallest

 

Junior Sales Manager

 Amerika egyik vezető pénzügyi szolgáltatója keres munkatársakat magyarországi expanziójához a junior sales manager csapatba…

bovebben_button-smallest

 

 

Marketing Gyakornok

Budapesti belvárosi szálloda keres Fitness és Wellness részlegére marketing gyakornokot. Ha szeretnél tagja lenni egy dinamikus csapatnak, részese lenni sikereknek…

bovebben_button-smallest

 

 

Sales Support Specialist Gyakornok

Sales Support Specialist pozíció betöltésére keresünk multinacionális háttérrel rendelkező partnerünk számára megbízható munkavállalót budapesti irodaházába…

bovebben_button-smallest

 

 

Vezetői asszisztens

12 éve folyamatosan működő, magyar tulajdonú cégünkbe keresünk, megbízható, lelkes vezetői asszisztenst. Fő feladata a felső vezetés támogatása adminisztratív feladatokban…

bovebben_button-smallest

 

 

Termékfejlesztő gyakornok

A gyakornokaink valódi szakmai feladatokat végeznek, lehetőséget adunk az innovatív és megalapozott ötletek megvalósítására, tehetséges gyakornokaink jó eséllyel pályáznak főállású pozícióinkra…

bovebben_button-smallest

 

 

 

Administrative Intern

Performance of administrative duties related to the supply and trading products and feedstock with close cooperation with the traders and superiors responsible for contract fulfilment on behalf of our company…

bovebben_button-smallest

 

 

Marketing gyakornok

Ellátandó feladatok: Facebook bejegyzések készítése, hírlevelek beszerkesztése, weboldalak szerkesztése és új tartalmakkal való feltöltése…

bovebben_button-smallest

 

 

Piackutató gyakornok

Milyen feladatok várnak Rád? Tanácsadók munkájának támogatása. Adatlehívás és elemzések készítése. Projektmenedzsmenttel kapcsolatos teendők támogatása….

bovebben_button-smallest

 

 

Kereskedelmi ügyintéző

Élelmiszer kereskedelemmel foglalkozó cégünk, dinamikus és motivált kereskedelmi munkatársat keres kínai nyelvtudással, teljes munkaidőben, azonnali kezdéssel.

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Nálunk részt tudsz venni az összes marketing folyamatban, segítünk neked a tanulásban, legfrissebb tananyagokkal segítjük munkádat.

bovebben_button-smallest

 

Kreatív szövegíró / Content writer / Online marketing asszisztens gyakornok

Dinamikusan fejlődő cégünkbe keresünk olyan lelkes kreatív szövegíró és online marketing gyakornokot 6 hétre, – vagy megbeszélés szerint hosszabb időre – aki érdeklődést mutat a pénzügy, tőzsde világa iránt is. Leendő munkatársunk így nem csak beleláthat egy….

bovebben_button-smallest

 

Divíziótámogató gyakornok

Feladatok: Excel adatbázisok, benchmark táblák kezelése; adatkonszolidáció; operatív kimutatások készítése; folyamatábrák, oktatási anyagok készítése; befutó üzleti igények rendszerezése….

bovebben_button-smallest

 

Marketing asszisztensi pozíció a Magyar Marketing Szövetségnél

Milyen feladatok várnak Rád?  Általános ügyintézés, e-mailek kezelése; hírlevelek előkészítése, szerkesztése, kiküldése; a Magyar Marketing Szövetség weboldalainak menedzselése; közösségi oldalakra kikerülő anyagok összeállítása…

bovebben_button-smallest

 

Portfólió adminisztrációs gyakornok

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Multinacionális nagyvállalat szeptemberi kezdéssel keres adminisztrációs gyakornokot határozatlan időre budapesti székházába, minimum heti 20 óra munkavégzésre.

bovebben_button-smallest

 

Könyvelő

Klassz, fiatalos csapat, jófej munkatársak, nemzetközi környezet, versenyképes jövedelem.

bovebben_button-smallest

 

Brand Manager asszisztens gyakornok

A feladatod a brand manager munkájának elősegítése lesz. Előzetes jártasság a divat világában nem szükséges. A gyakornoki pozícióért fizetést nem tudunk nyújtani, a gyakornoki időszak augusztus közepétől kezdődik.

bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok

Szívesen dolgoznál olyan környezetben ahol a magyar mellett német, francia, angol és orosz nyelven is folyik a társalgás? Erősen elkötelezettek vagyunk a jövőt illetően, munka közben jól szórakozunk és szeretünk együtt lógni….

bovebben_button-smallest

 

Rendezvényszervező gyakornok

Forgalmas helyen lévő, budapesti bevásárlóközpontba található vendéglátóhelyre keresünk: Megbízható, jó kommunikációs készségű, ügyfél centrikus gondolkodású …

bovebben_button-smallest

 

YouTube gyakornok

Töltsd a nyarat is hasznosan és jelentkezz a  csapatunkhoz gyakornoknak! A 2 hónapos nyári gyakornokság alatt elsajátíthatod a YouTube csatornák menedzselésének lépéseit….

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Cégünk 12 éve működik, fejlődik. Bővülő marketing feladataink színvonalas ellátására keresünk lelkes, megbízható gyakornok munkatársat. Főbb feladatok: Social media kampányokban való aktív részvétel…

bovebben_button-smallest

 

Számlázási adminisztrátor

Gyakorlati pozíció rövid leírása: Művészeti egyesület keres segítséget számlázási munkára. Nagy tettet hajtanál végre, ha elvállalnád. :)

bovebben_button-smallest

 

Beszerzési gyakornok (XII. kerület)

Beszerzési gyakornokot keresünk Budapest XII. kerületébe, hosszú távra. Aktív angol nyelvtudás szükséges!  ….

bovebben_button-smallest

 

Pénzügyi gyakornok, Budapest

Feladatok: Számlák rögzítése a rendszerbe, kollégák mindennapi munkájának segítése, dokumentumok scannelése, iktatása…
bovebben_button-smallest

&
nbsp;

Digitális gyakornok

Mi, a cégünknél az eredeti gondolatokat keressük, mivel hisszük, hogy ezek viszik előre a világot. Ha vannak eredeti ötleteid, fűt a lelkesedés és csapatban akarsz nyerni, akkor itt a helyed.  Nekünk az ügyfeleink és a kollégáink a legfontosabbak, érték velük a közös munka és a fejlődés.
bovebben_button-smallest

Gyakornoki lehetőségek – QMS Szépségszalon

A QMS Szépségszalon gyakornokot keres asszisztensi, telefonos értékesítői, műszaki, pénzügyi asszisztensi, recepciós asszisztensi, grafikus-programozói és újságírói munkakörbe.

bovebben_button-smallest

 

Asszisztens gyakornok – QMS Szépségszalon

style=”text-align: left;”>Szépségszalonba asszisztensi pozícióra keresünk kedves, nagyon bájos, fiatal lányt! Szeretettel várjuk jelentkezésedet, ha úgy érzed, hogy örömmel dolgoznál egy fiatal, lendületes csapatban.

bovebben_button-smallest

 

Back office gyakornok – Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zrt.

Back office gyakornokot keresünk a rendszereinkhez szorosan kapcsolódó adatszolgáltatási tevékenységünkhöz adatrögzítés jellegű munkára, nemzetközi adatbázis kiépítéshez.bovebben_button-smallest

 

Praktikantstelle – NMVBURO

style=”text-align: left;”>Wir sind ein Unternehmen im Bereich Büroservice. Zur Unterstützung der Büroleitung suchen wir eine Asstantin in unsere Filiale in Budapest.

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok – Link Consulting Kft.

A gyakorlati idő végére önállóan tud stratégiát készíteni a kiválasztott webes média felületekre, megérti az összefüggéseket, és lehetősége lesz a Facebook page-k, csoportok, és hirdetési stratégia területén tapasztalatait mélyíteni.bovebben_button-smallest

 

Real Estate Contract Management Student gyakornok – Német nyelvű

Szeretnél betekintést nyerni egy 1500 fős Shared Service Center folyamataiba és működésébe már az egyetemi éveid alatt? Csatlakozz hozzánk és ismerd meg Te is, hogy milyen érzés az egyik hazai távközlési szolgáltató munkatársaként dolgozni!…bovebben_button-smallest

 

Accounts Payable Support Specialist-CELANESE MAGYARORSZÁG KFT

Our Budapest Business Services Center, employing over 350 talented, multi-lingual young professionals, provides finance, logistics and administrative support to our manufacturing locations across the globe. At our Budapest Business Services Center we offer MANDATORY INTERNSHIP OPPORTUNITIES in the position of: Accounts Payable Support Specialist.bovebben_button-smallest

 

Marketing/kommunikációs gyakornok – Justice Security

Marketing, kommunikáció vagy PR szakos hallgatók számára biztosítunk és igazolunk gyakornoki helyet a kötelező (6 hetes) szakmai gyakorlat elvégzéséhez. Munkaidő: hetente minimum 10 óra (az irodában!) A munkavégzéshez fontos a kiváló írói véna, MS Office programok magas szintű alkalmazása…
bovebben_button-smallest

 

Nemzetközi kapcsolatok gyakornok – ICRP

Az Institute for Cultural Relations Policy gyakornoki pozíciót hirdet meg felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók számára. Elsősorban a társadalomtudományok (főként nemzetközi tanulmányok, társadalmi tanulmányok, politikatudomány) területén jártas hallgatókat várunk, akik felsőfokon beszélik az Intézet munkanyelvét, az angolt…
bovebben_button-smallest

 

Devizapiaci üzletkötő gyakornok -MoneywheelResearchZrt.

Fő feladatok: új és a partnerek által közvetített ügyfelekkel standard ügymenet szerinti önálló ügylet bonyolítás; dokumentáció előkészítése számlanyitáshoz, számlanyitás megszervezése, lebonyolítása; ügyfelekkel és partnerekkel történő kapcsolattartás …
bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok – Prove Kommunikáció

Ha nem csak egy marketinggyakornok akarsz lenni a sok közül, ha az a célod, hogy jó marketinges legyél, ha a gyakorlati helyen valóban gyakorlatot akarsz szerezni, akkor jelentkezz!
Kipróbálhatod magad a gyakorlatban is a marketing és a public relation területén egyaránt. Részt vehetsz az online és az offline marketing munkákban, szervezhetsz …
bovebben_button-smallest

 

Grafikus gyakornok

Keressük önkéntes (felsőfokú tanulmányokhoz illetve tapasztalatszerzéshez illeszthető) munkatársat, vagy nyári gyakorlatra grafikus munkakörbe.

bovebben_button-smallest

 

Weboldal tartalomkezelő gyakornok

Budapesti székhellyel, rendelkező mobiltelefon alkatrészekkel foglalkozó Internetes webáruházba keresünk weboldal tartalomkezelőt.

bovebben_button-smallest

 

Telefonos értékesítő gyakornok

Dinamikusan fejlődő mobil telekommunikációs és informatikai megoldásokat kínáló cég keres telefonos értékesítő munkatársakat, folyamatosan bővülő csapatába.

bovebben_button-smallest

 

Gyakornoki lehetőségek Bicskén

Számviteli, HR és pénzügy-kontrolling pozíciókra keresnek gyakornokot Bicskén.

bovebben_button-smallest

 

Pénzügyi elemző gyakornok IT osztályra

A gyakornok feladata nyomon követni és dokumentálni az IT terület beszerzési igényének folyamatát, jóváhagyásait és pénzügyi státuszait.

bovebben_button-smallest

 

Pr – Sales – Marketing gyakornok angol nyelven

Lelkes fiatalokat keresünk, akik angliai cégek / termékek piacra jutásában kapnának önálló kreatív szerepet.

bovebben_button-smallest

 

Marketing szakmai gyakorlat

Európa vezető új generációs genetikai tesztekkel, valamint őssejttárolással és kutatás fejlesztéssel foglalkozó multinacionális cégcsoport magyarországi képviselete MARKETING GYAKORNOKOT keres budapesti központjába.

bovebben_button-smallest

 

Rendezvényszervező gyakornok

Rendezvényszervező gyakornokot keresünk budapesti munkavégzésre, akinek a feladata kifejezetten az egyesület rendezvényeinek lebonyolításában, a szervezet rendezvényszervezői, koordinációs feladataiban való aktív részvétel.

bovebben_button-smallest

 

Fraud Management Reporting Specialist trainee

Analyze case details to identify methodology of each fraud scheme, assess existing preventive controls, identify control gaps, recommend and implement mitigation strategies

bovebben_button-smallest

 

Rendezvényszervező és adminisztrációs gyakornok

A gyakornok a szervezethez kapcsolódó rendezvényszervezői, programszervezői és adminisztratív feladatokat látja el, továbbá segíti a szervezet szakmai vezetésének munkáját.

bovebben_button-smallest

 

Beszerzési gyakornok

Egy tizenkét éves – exkluzív élelmiszerekkel, italokkal, fűszerekkel és finomságokkal foglalkozó – budapesti bolthálózat gyakornokot keres.

bovebben_button-smallest

 

Adminisztrációs gyakornok

Exkluzív élelmiszerek, italok, fűszerek és finomságok első budapesti bolthálózata gyakornokot keres.

bovebben_button-smallest

 

HR gyakornok (Budapest)

Cégünk lehetőséget biztosít nappali tagozatos aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, felsőoktatásban részt vevő tanulóknak, hogy a kötelező szakmai gyakorlatukat cégünknél töltsék el, s ennek kapcsán felvételt hirdetünk HR gyakornok pozícióba.

bovebben_button-smallest

 

Financial Accountant Trainee

VI. kerületben lévő multinacionális partnerünk számára keresünk gyakornokot! A cég folyamatosan foglalkoztat gyakornokokat, lehetőséget teremtve a fiatal tehetségeknek a valós szakmai tapasztalatszerzésre.

bovebben_button-smallest

 

HR gyakornok (Researcher)

V. kerületi székhelyű fejvadászattal és tanácsadással foglalkozó nemzetközi vállalathoz keresünk gyakornokokat!

&nbsp

bovebben_button-smallest

 

Accounts Payable gyakornok

Gazdasági területen tanuló diákok jelentkezését várjuk könyvelési területre!

bovebben_button-smallest

 

Kommunikációs és marketing gyakornok

Mivel egy állandóan változó iparágban dolgozunk, ezért nap mint nap újabb és újabb izgalmas kihívásokkal szembesülünk, hogy megmutathassuk kik vagyunk, kell egy jó marketing csapat, benne egy ügyes gyakornokkal.

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Budapesti magánrendelő irodába keresünk 1 fő marketing gyakornokot, az alábbi tudással, tapasztalattal.

bovebben_button-smallest

 

Marketing asszisztens

Cél a turisztikai piacon egyedülálló brand piaci pozicionálása amerikai és EU-s országok viszonylatában és Budapestre látogató külföldiek körében.

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Keressük önkéntes (felsőfokú tanulmányokhoz illetve tapasztalatszerzéshez illeszthető) munkatársat marketing gyakorlati munkakörbe.

bovebben_button-smallest

 

Facebook és AdWords gyakornok

Reklámügynökségünk azok jelentkezését várja, akiknek a FB-kal és a Google-lel nem csak felhasználói, hanem szakmai tapasztalatai is vannak.

bovebben_button-smallest

 

YouTube gyakornok

Ha imádod a YouTube videókat, ismered a legnépszerűbb hazai és nemzetközi tartalomgyártókat és kíváncsi vagy, hogy vajon belülről hogyan is működik a YouTube, akkor csatlakozz hozzánk gyakornokként!

bovebben_button-smallest

 

Marketing asszisztens a zenei iparban

Légy te is marketing asszisztens a zenei iparban! Cégünk weboldalának fejlesztéséhez kapcsolódó marketinges feladatokhoz, valamint iroda asszisztensi feladatok elvégzéséhez keresünk segítséget.

bovebben_button-smallest

 

HR gyakornok

Egyetemre/ főiskolára jársz, és szeretnéd az elméleti tudásodat átültetni a gyakorlatba? Érdekel a HR és azon belül a toborzás és kiválasztás? Budapesti irodánkba keresünk aktív hallgatói jogviszonyban álló fiatalokat vagy pályakezdőket az alábbi szakmai gyakorlati lehetőségre: HR gyakornok

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Vállalkozói inkubátorház marketing gyakornokot keres Budapesten. . Kreatív, elkötelezett hallgatók jelentkezését várják! Feladatok : webszövegírás, bejegyzések írása….

bovebben_button-smallest

 

Projekt koordinátor gyakornok

Alapítvány vagyunk és  projekt koordinátor gyakornokot keresünk. Érdeklődsz a társadalmi vállalkozások iránt, örömmel szereznél tapasztalatokat ezen a területen és szeretnél bepillantást nyerni a non-profit vállalkozás világába? Akkor Téged keresünk!…

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok /kerékpárüzlet/

Budapesti kerékpárüzlet, valamint kerékpár- és alternatív járműkölcsönző marketing gyakornokot keres. Elvárások: folyamatban lévő vagy frissen végzett felsőfokú tanulmányok gazdasági /marketing/ kommunikáció területén…

bovebben_button-smallest

 

P2P AP Student gyakornok – Portugál vagy Spanyol nyelvű

Csatlakozz az egyik hazai távközlési szolgáltató óriás dinamikusan növekvő AP csapatához, és nyerj betekintést egy 1500 fős Shared Service Center folyamataiba és működésébe már az egyetemi éveid alatt!…

bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok rugalmas időbeosztással

Téged keresünk, ha: hiszed, hogy a legjobb tanulás a gyakorlás, van némi gyakorlatod/tudásod szövegírásban és ezt szeretnéd továbbfejleszteni, nem szereted a kötöttségeket,  jól tudsz angolul esetleg németül…

bovebben_button-smallest

 

Pénzügyi gyakornok

Gyakornoki állás az iskola mellett. Jártasságot szerezhetsz az alábbiakban: Általános pénzügyi tervezés, pályázati tanácsadás, pályázatiprojekt-menedzsment, forrásbővítési és forrásbevonási lehetőségek, privát banki befektetési szolgáltatások stb.

bovebben_button-smallest

 

Specialist Support Trainee

One of the world’s largest financial services companies, offering banking, insurance and asset management services in over 50 countries is looking for a specialist support trainee.  It is a great opportunity for College/University students. We offer multinational environment and…

bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok – Budaörs

Online marketinges munkára keresünk gyakornokokat. Munkaidő: hetente minimum 20 óra. A munka során a következő feladataid lesznek: Adatbázisból termékoldalak elkészítése, szövegírás termékleírókhoz, képfeldolgozás és -optimalizálás, termékinformációk kezelése..
bovebben_button-smallest

 

Pénzügyi gyakornok – Bicske

Pénzügyi, kontrolling területre keresünk adminisztratív jellegű munkára, riportálási feladatok ellátására közgazdasági tanulmányokat folytató (Előnyben: bármilyen pénzügyi, gazdasági szakon végzős hallgatók) nappali tagozatos diákokat, társalgási szintű nyelvtudással bicskei partnercégünkhöz!
bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok videós feladatokkal

Online marketing gyakornokot keresünk videós feladatokkal, üzleti videók készítésével foglalkozó cég számára!
bovebben_button-smallest

 

Online kommunikációs gyakornok

Te dolgoznál, de nem vesznek fel, mert nincs gyakorlatod? Szeretnél #kREATÍV és érdekes munkát végezni? Érdekel a közösségi média és a marketing világa?
bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Facebook-függő vagy? A TV-ben csak a reklámokat nézed? Friss diplomásként megváltanád a világot? Vagy csak egyszerűen gyakorlati időre van szükséged, mert különben nem kapsz diplomát és munkát?

bovebben_button-smallest

 

Esztétikai termék-menedzsment gyakornok

Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező gyakornokokat keresünk esztétikai termék-menedzsment feladatkörben. Érdekel a szépségápolás? Gyakorlati helyre van szükséged? Esetleg betekintenél a marketing világába is? Ha szeretnél egy fiatal, lendületes csapat tagjaként tanulni és fejlődni, velünk valódi szakmai tapasztalatokat szerezhetsz!

bovebben_button-smallest

 

Marketing és reklámügyintéző gyakornok – Székesfehérvár

Dinamikusan fejlődő online turisztikai portál pályakezdő munkatársakat keres Marketing- és reklámügyintéző munkakörbe.
bovebben_button-smallest

 

Pénzügyi-számviteli ügyintéző gyakornok – Székesfehérvár

Dinamikusan fejlődő online turisztikai portál pályakezdő munkatársakat keres pénzügyi–számviteli ügyintézői munkakörbe.
bovebben_button-smallest

 

Marketingkommunikációs gyakornok

Telekommunikációs iparágban szolgáltató partnerünk részére marketingkommunikációs folyamatok támogatására keresünk gyakornokot heti 20-30 órában, aki gazdasági és/vagy marketing tanulmányai végéhez közeledik.
bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok

Online gerilla kommunikációban, internetes marketingben, keresőmarketingben, és a közösségi média marketingben jártas/érdekelt gyakornokot keresünk.
bovebben_button-smallest

 

Projektmenedzser-asszisztens gyakornok

Magyar tulajdonban levő kisvállalkozás részmunkaidős projektmenedzser-asszisztens gyakornokot keres
bovebben_button-smallest

 

PR Internship

We are searching for a PR INTERN to join our innovation/product development team. The internship preferably lasts for 3 months in 30 hours per week (but can be flexible, based on common agreement).Responsibilities…
bovebben_button-smallest

 

Marketing adminisztrációs gyakornok- budapesti fogászati rendelőben

Budapesti fogászati centrum gyakornokot keres XII. kerületi rendelőjébe. A gyakornok feladata, hogy a napi ügymenetben szükséges adminisztrációt és marketing tevékenységet támogassa. Irodai alkalmazások és rutinszerű számítógép használat elengedhetetlen. A gyakornoktól elvárjuk …
bovebben_button-smallest

 

Online marketing gyakornok – Budapest

Magyarország egyik első online marketing ügynöksége gyakornokot keres online marketing területre. Cégünk Google kampányok kezelésével, keresőoptimalizálással és Facebook kampányok kezelésével foglalkozik. Várjuk csapatunkba azokat a tanulni és dolgozni vágyó fiatalokat, akik szeretnének  versenyképes tudást szerezni az online marketing területén, és hajlandóak tenni is ezért…
bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok – XXII. kerület

Marketing területre keresünk elemzések készítésére, ügyfelekkel való kapcsolattartásra, projektekben való részvételre idegen (angol/ német) nyelvtudással, jó kommunikációs készséggel rendelkező aktív tanulmányokat folytató diákokat…
bovebben_button-smallest

 

Marketing gyakornok

Olyan gyakornokot keresünk hosszú távra, aki kiváló angol nyelvtudással rendelkezik, kreatív, jól kommunikál és munkáját precízen végzi el. Elvégezendő feladatok közt szerepel a kapcsolattartás, statisztika készítés, versenytárs elemzés…
bovebben_button-smallest

 

Online hirdetési gyakornok

Olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik multinacionális környezetbe szeretnék tölteni gyakorlati idejüket, kreatívak, és nem félnek a kihívásoktól.  Elvégezendő feladatok közt szerepel : kereső marketing és display kampányok elkészítése, futtatása, optimalizálása Google Adwords…
bovebben_button-smallest

 

Pr trainee

We are looking for a pr trainne who is creative and passionate about Pr and marketing. Duties: collect valuable sites and contacts, generate contents, manage product reviews…
bovebben_button-smallest

 

Programozó marketing gyakornok

Az online kommunikációban, internetes marketingben, keresőmarketingben, és a közösségi média marketingben jártas/érdekelt gyakornokot keresünk. Preferáltan végzős – média/kommunikáció/marketinges/ egyetemisták és főiskolások jelentkezését várjuk…bovebben_button-smallest

 

Startup vállalkozás- gyakornok

Cégünk, egy néhány hete indult startup vállalkozás, amely a következő hónapokban garázscégből nemzetközi multivá fejlődik! Ha szeretnéd mindezt közelről látni…
bovebben_button-smallest

 

HR gyakornok

Volna kedved a budapesti lendületes, fiatalos, jófej(!) csapatunkban HR-es tapasztalatokat szerezni?
Olvasd el végig figyelmesen az alábbi sorokat, aztán…
Hajrá! :)

bovebben_button-smallest

 

 Marketing Gyakornok

Vállalatunk a világ egyik vezető édesség, élelmiszer és állateledel gyártója, a budapesti egységünk az elmúlt évek folyamán többször elnyerte a Legjobb Munkahely díjat.Budapesti irodánk keres egy főt Marketing  Gyakornoki  pozícióba (heti min. 30 óra)

 bovebben_button-smallest

 

 HE Marketing Trainee

We are looking for a he marketing trainee who is creative and passionate about marketing. Your responsibilities: Take part in the execution of ATL/BTL activities, coordinate tasks regarding contract and invoice administration…
bovebben_button-smallest

 

Trainee

We are looking for TRAINEES who study economics on BSC or MSC, with fluent English and a second foreign language knowledge on an intermediate level. You have to be familiar wiht Excel and Power Point and you should have great analytical skills…
bovebben_button-smallest

 

HR gyakornoki pozíció nemzetközi start-up cégnél

Pont Téged keresünk, aki angolul beszélsz, önálló vagy, és már gyakornokként érdemi munkára, céges utazásra és fizetésre vágysz! Pár éve még mi is a túloldalon ültünk, épp a Corvinus padjait koptattuk mikor belefogtunk start-up ötletünk megvalósításába. Ma már persze többek vagyunk, mint egy jó ötlet, de a fiatalos lendületünk megmaradt, amibe Te is belekóstolhatsz, sőt adott esetben tovább is fejlesztheted, ha jelentkezel hozzánk HR GYAKORNOK-nak!…
bovebben_button-smallest

 

Adatrögzítő/ellenőrző gyakornok

Adatrögzítésre, ellenőrzésre keresünk, precíz munkaerőt, napi négy órában. Munkavégzés a Széll Kálmán tértől pár percnyire…
bovebben_button-smallest

 

HR gyakornoki lehetőségk

HR gyakornokot keresünk munkaerő kölcsönzési csapatunkba! Gyere hozzánk gyakornoknak, és légy egy fiatal, lendületes csapat tagja!
bovebben_button-smallest

 

Kommunikációs önkéntes gyakornok

Kommunikációs gyakornokot keresünk önkéntes alapon. Egyesületünk egy civil szervezet, melynek célja az ENSZ Gyermekjogi Egyezményében foglalt gyermeki jogok érvényesülésének elősegítése és védelme….

bovebben_button-smallest

 

HR gyakornok

Feladatok: Toborzás-kiválasztáshoz kapcsolódó előszűrések, telefonos interjúk elvégzése. Jelentkezői adatbázis naprakészen tartása.  Teljesítményértékeléshez kapcsolódó dokumentumok kezelése. Számlázási folyamatok nyomon követése…
bovebben_button-smallest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

line
footer