Gyakornoki- és tehetségprogram

(Kódszám: 4367)

Szeretnéd kipróbálni magad Magyarország egyik vezető energiakereskedő vállalatánál? Érdekel, milyen egy nemzetközi cégnél dolgozni? Izgalmas, és kihívást jelentő projektekre vágysz a program alatt? Ráadásul még a számok világában is otthonosan mozogsz?

 

Akkor a  csapatunkban a helyed!

Hiszünk abban, hogy a földgáz- és villamosenergia-kereskedés sikere a profi csapaton múlik. Olyan tehetségeket keresünk, akik készen állnak arra, hogy kitartó munkával fejlesszék üzleti érzéküket és kritikus gondolkodásukat.

Gyakornoki- és tehetségprogram alatt:
– teljes körű betekintést nyersz egy nemzetközi cég működésébe, a nagykereskedelemtől kezdve az árazáson át a vállalatvezetésig;
– elsajátítod egy összetett iparág, az energiakereskedelem működésének alapjait;
– fejleszted tárgyaló, érdekérvényesítő és prezentációs képességeidet, üzleti és vezető készségeidet.

Munkavégzés
A Gyakornoki- és tehetségprogram 2018. június 30-ig tart. A munkavégzés heti 20 órában, rugalmas munkaidőben történik. Célunk a hosszú távú együttműködés, így kölcsönös megelégedettség esetén lehetőséget biztosítunk teljes állású pozíció betöltésére.
A legjobbak személyes interjún vesznek részt. Ha az interjúkon is bizonyítod rátermettségedet, akkor a csapatunkban a helyed!
A  gyakornoki csapatnak legfeljebb három fő lehet részese, akiknek fejlődését az energiaipar elismert szakemberei fogják támogatni.
– A sikeres pályázók számára havi nettó 75.000 Ft juttatást biztosítunk.

Ha szeretnél jelentkezni bármelyik munkára, az alábbi gombra kattintva ezt megteheted (az ajánlathoz tartozó kódszámot ne felejtsd el megadni!)

jelentkezes-gomb

line
footer