Mérnöki gyakorlati helyek

Környezetmérnök gyakornok – Orosháza

Egyedi szakmai tapasztalatok és karrierlehetőségek elsősorban Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákok, illetve az itt élő, de az ország más területén felsőoktatásban tanulmányokat folytató környezetmérnök szakos hallgatók, vagy pályakezdő mérnökök számára.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Vegyipari mérnök gyakornok – Orosháza

Egyedi szakmai tapasztalatok és karrierlehetőségek elsősorban Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákok, illetve az itt élő, de az ország más területén felsőoktatásban tanulmányokat folytató vegyipari mérnök szakos hallgatók, vagy pályakezdő mérnökök számára.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Mechatronikai mérnök gyakornok – Orosháza

Egyedi szakmai tapasztalatok és karrierlehetőségek elsősorban Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákok, illetve az itt élő, de az ország más területén felsőoktatásban tanulmányokat folytató mechatronikai mérnök szakos hallgatók, vagy pályakezdő mérnökök számára.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Villamosmérnök gyakornok – Orosháza

Egyedi szakmai tapasztalatok és karrierlehetőségek elsősorban Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákok, illetve az itt élő, de az ország más területén felsőoktatásban tanulmányokat folytató villamosmérnök szakos hallgatók, vagy pályakezdő mérnökök számára.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Gépészmérnök gyakornok – Orosháza

Egyedi szakmai tapasztalatok és karrierlehetőségek elsősorban Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákok, illetve az itt élő, de az ország más területén felsőoktatásban tanulmányokat folytató gépészmérnök szakos hallgatók, vagy pályakezdő mérnökök számára.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Műszaki menedzser

Nemzetközi autóipari alkatrész-beszállító vállalat pápai autóipari biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkozó cég, műszaki menedzser gyakornokot keres!

bovebben_button-smallest

 
 
 

Gyakornok elektromos hálózat tervezéséhez

Keresek erősáramú elektromos hálózat tervezésében jártas tervezőt, vagy tervező gyakornoki állásra elektromos végzettségű pályakezdőt (egyetemi, esetleg középiskolai végzettséggel), aki érez elhivatottságot a tervezői pálya elsajátításához.bovebben_button-smallest

Minőségbiztosítási mérnök gyakornok

Nappali tagozatos hallgató jogviszonnyal rendelkező diákokat keresünk Ajkán hosszú távra, szakmai diákmunka keretében minőségbiztosítási mérnök gyakornok pozícióra.

bovebben_button-smallest

 
 
 

Junior műszaki projektmenedzser

A gyakornok feladatai közé tartozik a műszaki igazgató munkájának teljeskörű támogatása, kivitelezések tervezése, szakági tervezőkkel való kapcsolattartás.

bovebben_button-smallest

 

 

 

Back Up Engineer Trainee

Spec-In engineering support for sales and designers (with CAD selection tool). Responsibilities: Product selection, applying selection softwares…

bovebben_button-smallest

 

 

Gépész vagy anyagmérnök gyakornok állás

Gyakorlati pozíció rövid leírása:  nemzetközi vállalathoz keresünk gépészmérnök vagy anyagmérnök szakos tanulmányokat folytató hallgatókat, vagy pályakezdő mérnököket, hosszú távra, szakmai munkavégzésre…

 

bovebben_button-smallest

 

 

 Fejlesztő Központi Mérnök Gyakornok

Ha jelentkezel, feladatod lesz  a motor tesztek elvégzése (mérnöki utasítás szerint), riportok készítése. A unkához fontos, hogy legalább középszinten beszélj angolul, egyetemi/főiskolai tanulmányokat folytass ( mérnök, gépészmérnök szakirányban)…

bovebben_button-smallest

 

 

 

 

 

Folyamatmérnök Gyakornok (AFP)

Feladataid:  Autocad rajzok készítése, mérnökök támogatása a tesztek elvégzésében… stb.  A munkához fontos, hogy főiskolai vagy egyetemi mérnöki tanulmányokat folytass,  legalább középszinten beszélj angolul, megbízható és jó csapatjátékos legyél…

bovebben_button-smallest

line
footer