Sikertörténetek

Niki vagyok, a BGF Reklámszervező Szakmenedzser szakán tanultam. Kötelező gyakorlatomat egy keresőmarketing (www.weboptim.hu) ügynökségnél töltöttem a www.gyakornokvadasz.hu jóvoltából. Náluk beletanultam az online marketing világába, és ma már Magyarország egy másik vezető online ügynökségénél dolgozom főállásban. Örülök ennek a kiváló lehetőségnek és köszönöm még egyszer.

 

“A BKF-en végeztem, Kommunikáció és médiatudomány szakon” – írja Gábor. “A Gyakornokvadász segítségével egy néhány fős kommunikációs cégnél dolgoztam gyakornokként.  Tetszett, hogy az első naptól kezdve komoly munkákat bíztak rám, egyből bedobtak a mély vízbe :-). Különféle szövegeket írtam: hirdetéseket, ismeretterjesztő cikkeket, logót terveztem, weboldalakra írtam tartalmat, Facebook oldalt kezeltem stb. A gyakorlati idő leteltével a gyakorlatvezetőm segített munkát keresni, és kapcsolatin keresztül jutottam el egy korábbi partnerükhöz, akiknél azóta is főállásban dolgozom.

 

Tünde sikertörténete: Nekem egy weboldalkészítő céghez sikerült a Gyakornokvadász oldalon keresztül eljutnom. 3 hónapig dolgoztam ott, végül állást ajánlottak amit sajnos nem fogadtam el, mert jobb ajánlatot kaptam időközben. Azt viszont elfogadtam és ma is itt dolgozom, mint projektvezető.

 

“Kedves Gyakornokvadász!
Ezúton szeretném megköszönni, hogy sikerült megtalálni a számomra leginkább megfelelő gyakorlati helyet. Logisztika szakirányon végeztem, és sajnos a főiskolán nem tudtak ajánlani semmit, a netes munkaközvetítő oldalakon pedig ugyanannak a néhány cégnek a hirdetései köszöntek vissza. Ráadásul szinte az összes csoporttársam jelentkezett erre az egy-két helyre. A Gyakornokvadasz.hu oldal tényleg nagy segítség a diákoknak. Talán azért is van ez így,  mert – amint azt a napokban hallottam – ezt is diákok rakták össze…”

 

line
footer