Újságírói gyakornoki program

(Kódszám: 4352)

Hol a legjobb gyakornokoskodni? Hát a moziban!

Az ország egyik legnagyobb önálló moziportálja meghirdeti gyakornoki programját! A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó gyakorlatába. Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt és türelmes mentorok segítségével, hat-nyolc tematikus hét során. A program online is elvégezhető.

A  családias közösség már sok újságírót indított el a pályán. Odafigyelés és profi irányítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk. Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe!

„Kétéves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a gyakornoki programjuk. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR-koordinátor)

„A gyakornoki program mentorai egyszerre profi újságírók, művelt filmesztéták, szigorú tanárok és segítőkész barátok. (Dunai Marcell újságíró)”

„Meglepett, hogy a csapat milyen kemény szakmaisággal dolgozik és mégis milyen könnyen tudnak laza és baráti hangulatban együttműködni.” (Magyar Vivien újságíró)

A jelentkezéshez: szakmai önéletrajzod mellé csatolj két-három saját kritikát a közelmúlt mozipremierjeiről (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz.

Ha szeretnél jelentkezni bármelyik munkára, az alábbi gombra kattintva ezt megteheted (az ajánlathoz tartozó kódszámot ne felejtsd el megadni!)

jelentkezes-gomb

line
footer